HTML

Tököscsávó

Itt azokat a tökös figuráknak fogok örök emléket állítani, akiket tökösnek vélek :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szanyi beszól

2009.10.14. 11:34 Kisfiona

Ha valamiért járok a kapcsolat.hu-ra, akkorSzanyi blogjaért és hozzászólásaiért, valamint Duplakave reggeli kávéhozvalójáért.

Régóta nagyokat rötyögök, amikor Szanyi fórumozni kezd. Általában éjszaka hozza a legjobb formáját, gyanítom segítségére van néhány pohárkusz bor.

De ahogy leszarja ezt a tényleg sok idiótát az éterben, az beszarás. A ma reggeli két hozzászólása fel is buzdított, hogy megalapítsam a "TökösCsávó" díjat, amit nagyon demokratikusan egy személyben annak ítélek oda, akit igazán tökösnek gondolok. Szanyinak ezennel virtuálisan átadom az egyszemélyes, csöndes, de annál lehengerlőbb tapsviharom közepette díjat, meleg gratuláció kíséretével. És remélem, a bájos olvasók is könnyekig hatódnak.

Íme néhány gyöngyszem: (utánakutatva sokkal ütősebbek vannak, csak rusnya vagyok, meg kuurva hideg van odakint, és nincs kedvem keresni)

#614483  |   szanyi   |   2009-10-14 11:01   |   Válasz

Válasz csitri felhasználó #614376 számú bejegyzésére:

Kapsz választ: jó nagy sötétség árad a beírásaidból.

Kezdjük azzal, hogy a falvakban jóval olcsóbb az élet, mint a nagyvárosokban, jóllehet teljesen más életmódot jelent a városi, ill. falusi lét, így elléggé sántít a pénzbeni összehasonlítás.

Folytatom azzal, hogy a távhőáfa csökkentése éppúgy fontos a Fidesznek, mint az MSZP-nek, tehát ebben a kérdésben a politika nem versenyez.

Zárom azzal, hogy máshová járkálj pikírtkedni.

SzT.
 

 

#614477  |   szanyi   |   2009-10-14 10:54   |   Válasz

Válasz westi1 felhasználó #614329 számú bejegyzésére:

Jaj, de sok szép baromságot írkálsz. Köszi, de elegem van ezekből a "közös képviselő ellopott mindent, aki ráadásul szoci" szövegekből, meg a kapcsolódó siránkozásból, hogy "anyukámnak nincs pénze".

Javaslom, hogy szerezzétek vissza a pénzeteket (ez nem a kormány, vagy a tágabb politika dolga), édesanyád pedig tegye félre azt a pénzt, amit a csökkentett áfa révén most megtakarít, továbbá forduljatok egy olyan szakemberhez, aki képes intézni a felújítási pályázatokat és a hozzá tartozó finanszírozást. Ha nem vagytok képesek felfogni, hogy a kormánynak köszönhetően nulla önerővel is neki lehet fogni az ilyen munkálatoknak, akkor legalább ne jajveszékeljetek!
#614286  |   szanyi   |   2009-10-13 23:55   |   Válasz

Válasz Anubis felhasználó #614242 számú bejegyzésére:

Azért egy nagy kalap ostobaság ez a liberális szöveg, mert aki egy lakótelepen lakik, az ha szétesik se tudja magát az általad "lakossági csoport"-nak nevezett izéből kivonni. Azaz nincs döntési helyzetben, hanem kényszerűen viseli ennek az összezártságnak a terheit, amúgy mások javára is. Ezért igazságos, hogy az ultramagas terheiken enyhítsen a többség.

Na és ezért a videószereplésért külön díj is jár!!

http://kapcsolat.hu/video/hoemelkedes_-_osszefoglalo

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szanyi macsócsávó tököscsávó

A bejegyzés trackback címe:

https://tokoscsavo.blog.hu/api/trackback/id/tr451449358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása